Welkom

Welkom op de site van PKN Boerakker. Deze site is in aanbouw en wordt de komende tijd uitgebreid. Voor suggesties en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Protocol:

  1. Bij gezondheidsklachten blijft u thuis.
  2. Voor het naar de kerk gaan eerst thuis handen wassen.
  3. Iedereen gaat via de hoofdingang de kerk binnen, kom niet allemaal op de laatste minuut. Gebruik toilet graag tot een minium beperken.
  4. Bij de ingang staat een tafeltje met handgel, maak daar gebruik van. Even kort spuiten, handen goed inwrijven, na een paar seconden is de gel vervluchtigd en zijn de handen weer droog.
  5. Waar u mag zitten is aangegeven met een sticker, 1 huishouden per sticker, jassen meenemen in de kerk.
  6. Er mag niet gezongen worden, de organist speelt wel de liederen, die u kunt lezen op de beamer, ook zijn er mogelijkheden via You Tube.
  7. Kindernevendienst kan wel doorgaan, kinderen mogen bij elkaar zitten. Gebruik de microfoon voor in de kerk niet.
  8. Er mag niet gecollecteerd worden. Bij de uitgang rechts, -dus niet via de Fakkel- verlaten we de kerk, daar staan op de tafel 2 dienbladen voor de collectes. Houd uw collectegeld (bon) paraat, zodat er geen opstopping plaatsvind. Iemand regelt hoe we de kerk verlaten.
  9. Er is geen lied voor de dienst.
  10. De kerkenraad komt binnen, dienstdoende ouderling en voorganger knikken naar elkaar. Voorganger gaat direct de preekstoel op, ouderling leest de afkondigingen vanaf de lessenaar voor de preekstoel.